AFP/Cropix/Splash
MALA TAJNA

STARIJI NEGO ŠTO TVRDE Zvijezde koje su lagale o svojim godinama

Otac slavne pjevačice Beyonce ponovno je aktualizirao šuškanja o njenim godinama – iako svugdje stoji da ima 34 godine, Mathew Knowles u nedavnom je intervjuu izjavio kako je njegova kći istih godina kao Pink (36) i Usher (37).

Otac i nekadašnji menadžer popularne pjevačice spomenuo je kako su njih troje bili rivali u dobi od 14 godina i time dao naslutiti da je Beyonce dvije ili tri godine starija nego što to tvrdi.

Čak i ako laže o svojim godinama, Beyonce nije jedina koja skriva svoje stvarne godine. Pogledajte tko je sve od slavnih uhvaćen u laži.

Geri Hallivell, bivša spajsica, tvrdila je da ima 21 godinu kada je cijela grupa postala popularna zahvaljujući pjesmi Wannabe. Sumnjičavi britanski mediji ubrzo su joj dali nadimak “stara spajsica” jer je izgledala mnogo starije no što je tvrdila, a kasnije se ispostavilo da je Geri u to vrijeme imala 25 godina.

INSTAGRAM

Foto: Instagram

Mila Kunis priznala je da je lagala o svojim godinama kako bi dobila svoju prvu ulogu. Slavna glumica lagala je producentima Lude sedamdesete da će uskoro navršiti 18 godina, iako je tek imala 14, a kasnije se branila kako to zapravo nije bila laž “jer će jednom navršiti 18”.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Sandra Bullock također je zbog posla lagala o godinama te tvrdila kako je nekoliko godina mlađa kako bi dobila ulogu u komediji Love Potion. – Nakon nekog vremena jednostavno zaboraviš koliko ti je godina jer si već toliko puta lagao – izjavila je kasnije za Vanity Fair.

Splash

FOTO: Splash

Tajna reperice Nicki Minaj uništena je 2011. godine nakon što je bila uključena u tučnjavu, a zahvaljujući policiji tada je otkriveno da ima 28 godina, a ne 26 kako je cijelo vrijeme tvrdila.

JLP

FOTO: JLP

Popularna pjevačica Nicole Scherzinger, bivša članica grupe Pussycat Dolls, priznala je 2008. kako će navršiti 30 godina, iako je na službenoj stranici benda pisalo da ima 28.

JLP

FOTO: JLP

Jessica Chastain pak skriva svoje godina kao zmija noge. – Nikada neću otkriti svoje godine jer sam glumica i želim glumiti likove različite dobi – izjavila je 2013. godine. Zbog toga je internet pun različith informacija – 2012. njena “službena” dob bila je 30, godinu kasnije većinom se vjerovalo da ima 35, a trenutno stoji da ima 38 godina.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Jennifer Lopez tvrdila je da je rođena 1970. godine sve do pucnjave u klubu 1998. godine, kada je zajedno s tadašnjim dečkom Seanom Combsom uhićena te je policiji otkrila da je zapravo rođenda godinu dana ranije.

Splash

FOTO: Splash

Točne godine Mariah Carey također su tajna – izvori se razlikuju pa se ne zna je li rođena 27. ožujka 1969. godine ili 1970. godine.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Linker
18. travanj 2024 23:19