Splash
NAKON DVOSTRUKE MASTEKTOMIJE

Sretan sam jer je zdravlje moje supruge ponovno fantastično

Slavni glumac jako je sretan jer je njegova supruga preboljela rak dojke, ali i ponosan jer je bila vrlo hrabra kroz taj cijeli period.

Prije pet mjeseci Tom Hanks (59) i Rita Wilson (58) podijelili su vijest da je njoj dijagnosticiran rak dojke te da se morala podvrgnuti dvostrukoj mastektomiji, a sada su sretni što mogu reći da se riješila opake bolesti.

– Cijelu krizu, ali i probleme s kojima se susreću žene oboljele od raka dojke svladala je vrlo hrabro i prekrasno. Drago mi je što nismo u srednjoj školi jer ne bih imao hrabrosti razgovarati s njom na hodniku. Ja sam sretan čovjek – izjavio je slavni glumac u intervjuu za People u kojem je potvrdio da je Ritino zdravlje sada fantastično.

Splash

FOTO: Splash

Poznati par već je 27 godina u braku, a Rita je za vrijeme borbe s bolesti uvijek naglašavala kako je presretna što je njen dugogodišnji suprug uz nju te da joj je oporavak zahvaljujući njemu mnogo lakši.

Rita je tada uzela pauzu od poslovnih obaveza i uz podršku Toma i obitelji podvrgnula se dvostrukoj mastektomiji. Sretnom završetku pridonijela je rana dijagnoza karcinoma, a Rita je pozvala žene i muškarce da redovito obavljaju preglede i paze na svoje zdravlje.

Linker
19. travanj 2024 00:08