Sipa/Cropix
VELIKO SLAVLJE

Sretan rođendan slavnim pjevačicama!

Na današnji dan svoje rođendane slave čak tri pjevačke zvijezde – Mariah Carey, Fergie i Jessie J.

Slavna pjevačica Mariah Carey danas slavi 44. rođendan, a jedna je od najprodavanijih glazbenih umjetnika ikad. Prije točno 24 godine objavljen je njezin prvi album Mariah Carey, a trenutno radi na svojem 14. studijskom albumu. Pjevačica je danas u drugom braku s Nickom Cannonom s kojim ima dvogodišnje blizance – kćer Monroe i sina Moroccana.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Fergie Duhamel najpoznatija je kao ženski vokal hip hop grupe The Black Eyed Peas s kojom je postigla svjetsku slavu, a 2006. godine izdala je i solo album The Dutchess . Ona danas slavi 39. rođendan u društvu supruga Josha Duhamela , s kojim je u braku od 2009. godine, i s kojim ima sedmomjesečnog sina Axla .

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Jessica Ellen Cornish, engleska pjevačica poznatija pod imenom Jessie J, danas slavi svoj 26. rođendan. Njezin prvi album objavljen je 2011. godine, nakon šest godina rada na njemu, a uspjeh koji je postigao uspoređivan je s onim Lady Gage i Katy Perry. Pjevačica je prošle godine objavila drugi studijski album Alive, a prije toga nastupila je na Dijamantnom jubileju kraljice Elizabete II. i na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Linker
23. travanj 2024 22:00