Foto: Instagram
VOLI LEŽERNO

Sređujem se jer bi me jako rastužilo da me nitko ne želi fotografirati

U siječnju je postala majka drugog djeteta, a svojim najnovijim pojavljivanjima u javnosti pokazala je kako se već polako vraća u staru formu te izgleda bolje nego ikad.

Pjevačica Shakira (38) priznala je kako je posljednjih nekoliko mjeseci bila osuđena na trenirke, ali da sad konačno stane u omiljene traperice koje bi najradije nosila i na crveni tepih.

– Tek sam prije dva tjedna uspijela obući traperice. Donedavno ih nisam mogla navući više od koljena i to me jako rastuživalo – izjavila je slavna Kolumbijka koja je oduševila svojim izgledom pojavivši se nedavno u kratkoj crnoj haljini i vrtoglavo visokim potpeticama.

Foto: Instagram

– Da se mene pita, nosila bih samo traperice i obične majice, čak i na crveni tepih – otkrila je Shakira i dodala kako to ipak, iz jednostavnog razloga, neće učiniti.

– Tada me nitko ne bi fotografirao i to bi me jako rastužilo pa se katkad i ja moram posebno urediti i poigrati modom – izjavila je majka dvoje djece i partnerica slavnog nogometaša Gerarda Piquéa te dodala kako mora ići u korak s ostalim ženama koje se dotjeruju.

Foto: Instagram

– Nemam mnogo vremena za uređivanje i posebne beauty tretmane. Važno mi je da navečer skinem šminku i da koristim kremu za sunčanje – rekla je za kraj Shakira.

Linker
26. travanj 2024 17:29