Sipa/Cropix / SIPA
NESIGURNA

Sramežljiva sam, kosa je moja zaštitna mreža

Američka glumica koja se proslavila ulogom u seriji Gossip Girl te nakon toga postala zaštitno lice Guccija i L’Oreala otkrila je u intervjuu za magazin Hello! da je zapravo vrlo sramežljiva, štoviše, da joj njena duga kosa, po kojoj je i prepoznatljiva, služi kao svojevrstan štit.

Iako joj žene diljem svijeta zavide na vitkom tijelu, lijepom licu i možda ponajviše – zgodnom suprugu Ryanu Reyneldosu (37), Blake Lively (26) otkrila je kako je dosta nesigurna i kako se skriva iza svoje kose.

– Iskreno, jako sam sramežljiva osoba i moja kosa mi služi kao zaštitna mreža, zato je volim nositi raspuštenu – ispričala je glumica dodavši da se na crvenom tepihu može vidjeti puno “zategnutih” frizura, ali da se ona najugodnije osjeća kada joj kosa visi niz ramena.

Blake Lively
at the screening of
/ SIPA / Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Blake je ispričala i kako je njena rutina održavanja kose vrlo jednostavna: na kosu nanosi masku, pri sušenju ju posuši samo do pola, pa ju polumokru zamota u punđu te potom pusti da se sama osuši, a obavezno na vrhove prije šamponiranja nanosi kokosovo ulje.

Kao svoje modne uzore glumica je izdvojila Katharine Hepburn i Grace Kelly:

– One su obje uvijek izgledale poput princeza i to je za mene pojam stila. Željela bih da se moja djeca jednog dana dive, a ne smiju onome što sam nosila – izjavila je glumica i dodala kako jako voli isprobavati odjeću.

Blake je u dvogodišnjem braku s glumcem Ryanom Reynoldsom za kojeg kaže da ima puno više stila od nje, ali da se nadopunjuju u različitim stvarima.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Linker
20. travanj 2024 05:29