AFP/Cropix
TALIJANSKA DIVA

Sophia Loren - izložba za proslavu 80. rođendana

Slavna talijanska glumica 20. rujna proslavit će 80. rođendan, a tim povodom otvorena je izložba Sophia Loren Mexico: Yesterday, Today and Tomorrow.

Sophia Loren (79) prisustvovala je otvorenju izložbe u Meksiku, gdje će biti izložene njene osobne uspomene i vrijednosti poput glamuroznih haljina, torbica i Oscara.

Portreti, nakit, cipele i brojne druge uspomene filmske legende izloženi su u muzeju Soumaya koji je u vlasništvu meksičkog tajkuna Carlosa Slima.

– Ovo nije slavljenje prošlosti već prolog lijepog života koji mi je mnogo dao – izjavila je Sophia, a izložba će za javnost biti otvorena od 22. rujna.

Talijanska diva 80. rođendan je obilježila i izdavanjem autobiografije pod nazivom Yesterday, Today, Tomorrow, a koja je nazvana po istoimenom filmu Vittoria De Sice u kojem je Sophia glumila.

U autobiografiji se nalaze i stare privatne fotografije, pisma i bilješke legendarnih glumaca poput Caryja Granta, Franka Sinatre, Audrey Hepburn i Richarda Burtona.

Sophia je na otvorenju priznala da je imala težak, ali ispunjen život, a najvećim životnim uspjehom smatra svoju djecu i unučad.

Talijanska glumica udala se za filmskog redatelja Carla Pontija 1957. godine i bila s njim sve do njegove smrti 2007. godine. Sophia je u braku s redateljem dobila dva sina – Carla i Edoarda.

Pogledajte fotogaleriju !

Lajkajte našu novu Facebook stranicu !

Linker
20. travanj 2024 02:12