AFP/Cropix
DOBRO SE ZABAVLJAJU

Sofia Vergara i Reese Witherspoon - iskreno prijateljstvo ili isplanirana promocija

Otkada su započele snimanje zajedničkog filma Hot Pursuit dvije glumice počele su se družiti i objavljivati zajedničke fotografije te se u intervjuima pohvalno izražavati jedna o drugoj. Mnogi su stoga stekli dojam da su Sofia Vergara i Reese Witherspoon stvarno ‘kliknule’ te da je njihovo prijateljstvo iskreno i stvarno, no ima i onih koji misle da je to samo pomno osmišljena promocija za njihov zajednički film.

—> Reese Witherspoon brani se od ‘napada’ Sofije Vergare: Što znači da sam sitne građe?

Dvije glumice pojavile su se zajedno na dodjeli Američkih nagrada za country glazbu gdje su djelovale vrlo prisno, poput dobrih starih prijateljica.

Sofia i Reese rado su zajedno pozirale pri čemu su se cijelo vrijeme međusobno šalile i grlile te nisu skidale osmjehe s lica.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Prijatelji dviju glumica govore kako su se njih dvije zaista odlično složile čim su se upoznale jer su obje luckaste i temperamentne te ih povezuje isti smisao za humor.

—> VIDEO Sofia Vergara voli se šaliti na svoj račun

– Obje se vole šaliti na svoj račun i zato su odličan komičarski par – poslovno, ali i privatno – rekli su njihovi prijatelji opovrgavajući one koji govore da će njihovo prijateljstvo trajati koliko i promocija filma koji je već sada pokupio pozitivne kritike.

VIDEO Izašao trailer za zajednički film Sofije Vergare i Reese Witherspoon

Kako su se dvije prijateljice provele, ali i modno uskladile na glazbenoj večeri održanoj u Teksasu, pogledajte u fotogaleriji.

Linker
18. travanj 2024 04:28