Reuters/EPH
POTPUNO OTVORENO

Snimanje novih nastavaka Dosjea X bilo mi je nevjerojatno teško

Slavna američka glumica, najpoznatija po ulozi Dane Scully u znanstveno-fantastičnoj seriji Dosjei X, otkrila je u intervjuu za Guardian da joj je povratak ulozi koja ju je proslavila bio nevjerojatno težak.

Gillian Anderson (47) priznala je da ideju o ponovnom snimanju popularne serije nije dočekala s oduševljenjem, prvenstveno jer su ranije snimali 24 epizode po sezoni, na što nije mogla pristati. Ipak, na kraju je dogovoreno kako će ona i njezin kolega iz Dosjea X David Duchovny snimiti samo šest epizoda, no snimanje joj je bilo jako teško i izazovno.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

– Snimanje je za mene istovremeno bilo čudno i ugodno. Oboje smo sada mnogo stariji. Ranije sam mogla trčati bez ikakvih problema, ali sada više ne. Fizička strana je definitivno bila veliki izazov – priznala je glumica i dodala kako joj je i emocionalno bilo jako teško jer je morala biti odvojena od svoje djece – devetogodišnjeg Oscara i sedmogodišnjeg Felixa.

Gillian je sinove dobila u vezi s bivšim dečkom Markom Griffithsom s kojim je prekinula 2012. godine i od tada nije pronašla novu ljubav.

– Zadovoljna sam. Ne osjećam kao da mi nešto nedostaje i nisam zbog toga tužna. Ne želim započinjati vezu s nekim tko mi ne odgovara. Želim da ovog puta to bude prava osoba za mene – izjavila je glumica koja iza sebe ima dva braka.

Gillian se 1994. udala za Clydea Klotza s kojim je dobila kćer Piper Maru (21), ali njihov brak je potrajao samo tri godine. No, ni u drugom braku nije pronašla sreću – slavna glumica udala se 2004. za Juliana Ozannea, ali par je već 2006. godine objavio da su se odlučili razvesti.

Linker
20. travanj 2024 16:37