NATALI DIZDAR

Smokey eyes za seksi izgled

Svjesna sam štetnog utjecaja sunca, no priznajem da se na plaži ponašam malo neodgovorno. Kad mi je vruće, uđem u more i tek ponekad od prijateljica posudim kremu za sunčanje – kaže Natali Dizdar, dodajući da će u budućnosti promijeniti tu lošu naviku i početi se paziti. A zasad, 24-godišnja pjevačica naveliko se kupa i sunča u rodnom Sukošanu kraj Zadra, gdje se naveliko vrti njena pjesma “Stop”.

Kakav ten imate? – Čistu kožu i bijelu put, na što sam vrlo ponosna, pogotovo kad mi vizažisti kažu da me lako našminkati. Kako se obično pripremate za boravak na suncu? – Nemam posebnih priprema, samo prije ljeta odem nekoliko puta u solarij. Rođena sam i odrasla na moru pa sam navikla na sunce i brzo pocrnim. Koji preparat vam je najvažniji u tom periodu? – Hidratantna krema za lice i mlijeko za tijelo. Što obavezno nosite na plažu? – Ručnik, mobitel i nekoliko novih kupaćih kostima Puma.

U čemu je tajna vaše vitke linije? – Nema tajne. Volim sport i često treniram: zimi u Pilates studiju Idol plus u Zagrebu, a ljeti na moru trčim, rolam i plivam. Kojim preparatima njegujete kosu? – Prirodno sam kovrčava, a takva je kosa uvijek suha pa onda koristim vrlo nutritivne šampone i regeneratore. Koji je najbolji način za kroćenje kovrča? – Ja svoje ne krotim, kad operem kosu, pustim da se prirodno osuši. A ako baš želim ravnu frizuru, odem frizeru da ih izravna “peglom”. Koliko često odlazite frizeru? – Barem jednom tjedno odlazim na frizuru u zagrebački salon Glamour. Bez kojih kozmetičkih tretmana ne možete zamisliti svoju beauty rutinu? – Bez masaže, depilacije, čišćenja lica i pedikure.

Kako se nabolje opuštate? – Na masaži, ali kad sam pod stresom, negativne se energije najbolje oslobodim na trčanju. Kojim preparatima njegujete lice? – Chanelovom novom kolekcijom za mladu kožu, “Beaute Initiale”, a ljeti se ne odvajam od njihove hidratantne kreme Hydramax+ active.

Kakav make-up volite? – Nenametljiv i senzualan, s prirodnim bojama. A kad želim izgledati seksi, istaknem oči tamnim sjenilima i tehnikom “smokey eyes”. Kakva sjenila koristite? – Najviše mi odgovara kozmetika Chanel, i svake sezone nabavim novi komplet sjenila: trenutačno su u mojoj torbici Lumieres facettes in oasis s dvije nijanse narančaste, bež i ružičastom. Volite li više sjajila ili ruževe? – Ovisi o prilici i raspoloženju. Na nastupima često koristim ruževe zbog postojanosti, a ponekad ih kombiniram s prozirnim sjajilom. Koji su vam omiljeni mirisi? – Ženski Burberry Summer, a muški Chanel Allure Sport. Marijana Marinović

Linker
19. travanj 2024 14:10