MODNA INSPIRACIJA

SLAVNI SINOVI Oni su mladi, zgodni frajeri osebujnog stila

Osim što su mladi, zgodni i iz poznatih obitelji, novim zvijezdama modne i glazbene scene zajednički je i osebujan odjevni stil koji ih izdvaja iz gomile.

Rafferty Law (18)

…datum rođenja 6. listopada 1996. …roditelji Majka Sadie Frost britanska je glumica i dizajnerica, a otac Jude Law britanski glumac s uspješnom holivudskom karijerom. …interesi Nakon što je lani ‘prošetao’ mušku liniju DKNY na njujorškom Tjednu mode, ponude za kampanje i naslovnice magazina ne prestaju stizati. …što nosi Zaluđen je američkom popkulturom, što se u odijevanju manifestira kao spoj rockabilly, baseball i koledž stila. Bilo da odluči odjenuti traper-jaknu, koledž ili omiljenu mu spitku-metalno prstenje ne skida.

Hlače 299 kn, Springfield; jakna 159 kn, New Yorker; jakna 359 kn, Cropp; Police narukvica 600 kn, Argento Exclusive; Nike tenisice 799 kn, Shooster

Dylan Brosnan (18)

…datum rođenja 13. siječnja 1997. …roditelji Majka Keely Shaye Smith američka je novinarka, a otac Pierce Brosnan irski glumac koji se proslavio ulogom tajnog agenta 007. …interesi U svijetu modelinga probio se prošle jeseni kampanjom i revijom za kuću Saint Laurent. Uz modu velika mu je strast glazba, a u budućnosti se vidi – u politici. …što nosi On je stvoren za glam-rock stil Hedija Slimanea, kreativnog direktora kuće Saint Laurent. Nonšalantno frajerskog stava, obožava kombinacije robusnih i romantičnih komada (poput bajkerske jakne i košulje cvjetnog uzorka), no jednako se kulerski doima i u komadima klasične elegancije – smokingu i bijeloj košulji s ukrasnim gumbima.

Jakna 799 kn, Zara; bijela košulja 775 kn, Gant; košulja 179 kn, House

Rocco Ritchie (15)

…datum rođenja 11. kolovoza 2000. …roditelji Majka mu je pop-kraljica Madonna, a otac britanski režiser Guy Ritchie. …interesi Ples i glazba. Na prošloj majčinoj turneji nastupio je s profesionalnim plesačima u nekoliko točaka, a na sadašnjoj, Rebel Heart, pridružio se muzičarima. …što nosi Voli britansku uličnu modu nadahnutu 90-ima: izblijeđene traperice, prevelike košulje s printom ili kariranog uzorka te ‘klošarske’ gležnjače. Na crvenom tepihu s roditeljima pojavljuje se u elegantnijem izdanju: štrebersku bijelu košulju kombinira s tamnoplavim hlačama podvrnutih nogavica.

Košulja 179 kn, H&M; metalni ukras 99 kn, Vrhunac; košulja 159 kn, New Yorker, Garden Mall; Vans tenisice 539 kn, Shoe Be Do

Brooklyn Beckham (16)

…datum rođenja 4. ožujka 1999. …roditelji Majka Victoria modna je dizajnerica i jedna od nekadašnjih popularnih spajsica, a otac David nogometna je legenda. …interesi Nakon što je proljetos odradio kampanju za marku Reserved, zablistao je na naslovnicama svjetskih magazina. Uz modne, uživa i u DJ-gažama te fotografiji. …što nosi On je šminker nove generacije koji u ormaru ima same hitove. Na glamuroznim domjencima s roditeljima pojavljuje se u odijelima skinny kroja (uz koja kombinira pamučne majice i tenisice), dok za izlazak s frendovima preferira nešto žešći stil: kožnate hlače i vojničku parku. Nakit koji ne skida: dugački lančić s privjeskom.

Majica 77 kn, Extreme Intimo; narukvica 39 kn, Pull&Bear; Police ogrlica 220 kn, Argento Exclusive; jakna 799 kn, Mango for Man; Ray-Ban 1080 kn, Ghetaldus

Odabrala Iva Gradišer; Fotografije Matej Dokić

Linker
15. travanj 2024 03:18