MODA

Slavni fotograf Paco Peregrin snimio editorijal za GLAM

­Španjolski fotograf Paco Peregrin (34) nedavno je u Rovinju priredio pravi happening za sve koji su se zatekli ispred Crkve svete Eufemije, snimajući manekenku Ivanu Severinac za lipanjsko izdanje luksuznog dvomjesečnika GloriaGLAM.

Umjetnik koji svojim fotografijama dokazuje da je nadahnut Dalijevom maštovitošću, Miroovim bojama i Gaudijevom nepredvidljivošću, ljubazno se smješkao manekenki, objašnjavao joj kako želi da se spušta niz stube, dobrim vibracijama opustio je kompletnu modnu ekipu Glorije pa se činilo kao da je cjelodnevno fotografiranje na još nekoliko lokacija u gradu prošlo u trenu. Modno snimanje bilo je zanimljiv uvod u festival Photodays, koji počinje 10. lipnja u Rovinju.

Slavni fotograf koji je, među ostalim, snimio i kampanje za Nike, Diesel, Gant, Adidas, Toyotu i Levi’s te svoje fotografije objavio u talijanskom Vanity Fairu, španjolskom Glamouru i Neo2, američkom Zinku i meksičkom Elleu, uvijek je rado viđen gost na toj domaćoj smotri fotografije. Simpatije domaćina osvojio je preklani svojim radionicama tijekom festivala. Na svoju veliku žalost, ove je godine poslovno spriječen u to doba pa mu je snimanje editorijala za GlorijuGLAM bilo idealna prilika da ipak na nekoliko dana dođe u Rovinj.­

Pogledajte kako je proteklo snimanje editorijala za luksuzni dvomjesečnik GloriaGLAM, koji na kioske dolazi u ponedjeljak, 13. lipnja.

­ ­

Linker
16. travanj 2024 12:29