JLP
STIL PO MAMINOM UKUSU

Slavne mame uživaju sa svojim malim frajerima

Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio (34) i popularna pjevačica Fergie (40) iskoriste svaki slobodan trenutak kako bi uživale sa svojom djecom, a ovog puta su pokazale kako su njihovi sinovi već pravi mali frajeri.

Fergie je svog dvogodišnjeg Axla povela na dječje igralište gdje su uživali u spuštanju niz tobogan i igri u pijesku, a maleni Axl već sad “fura” frajerski stil – kožne hlače, crna majica s lubanjama, marama oko vrata i sunčane naočale bile su dobitna kombinacija koju mu je Fergie odabrala za izlazak. Slavna pjevačica nedavno je otkrila kako bi voljela da ona i suprug Josh Duhamel imaju još jedno dijete, a ovog puta bi voljela da bude djevojčica.

JLP

FOTO:JLP

Za razliku od njih, Alessandra i njen trogodišnji sin bili su malo ležerniji, pa je mali Noah s mamom prošetao u trenirci i majici s Mickey Mouseom. U šetnji im se nije pridružila sedmogodišnja Anja, koja je već prava kopija svoje slavne majke.

FOTO: JLP

Iao nemaju isti stil, malim frajerima zajednička je ljubav prema vozilima, pa se Axl nije odvajao od svojih autića i vlakića, dok je Noah u ruci nosio mali motor.

Linker
26. travanj 2024 06:59