AFP/Cropix
ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Slavna pjevačica otkazala turneju: Moram na operaciju, molite za mene

Ranije ove godine, Janet Jackson (49) najavila je svoj povratak sa svjetskom turnejom Unbreakable, u sklopu koje je trebala održati više od 70 koncerata.

Nažalost, turneja slavne pjevačice započela je s različitim problemima i odgodama. Još za vrijeme proba, Janet je morala uzeti pauzu kako bi posjetila svog oca Joea u Brazilu koji je doživio moždani udar.

Nekoliko mjeseci kasnije, kada je slavna pjevačica započela turneju u Kanadi, doktor joj je odredio da mora odmarati glasnice, zbog čega je morala promijeniti datume brojnih koncerata. Janet se ispričala obožavateljima i obećala nove datume za odgođene koncerte.

Ali, ponovno je morala odgoditi i njih – na sam Božić, Janet je objavila kako će morati odgoditi ostatak turneje zbog zdravstvenih problema.

– Danas sam saznala da moram na operaciju. Srce mi se slama što moram odgoditi turneju sve do proljeća – napisala je slavna pjevačica, ali nije otkrila zbog čega mora na operaciju, već je obožavatelje zamolila da mole za nju i njenu obitelj tijekom tog teškog razdoblja.

– Volim vas i zahvalna sam za vaše razumijevanje i ljubav. Bit ću dobro – završila je svoju objavu slavna pjevačica.

Unbreakable je prva njena turneja nakon četiri godine pauze na koju je krenula nakon objave istoimenog albuma, što je njen prvi album nakon sedam godina.

Linker
19. travanj 2024 04:15