EKSKLUZIVNO: SEVERINA

Slavko je idealan muškarac

Kad je o Severini riječ, ljeto može početi i u siječnju. Naime, 37-godišnja splitska pjevačica sa svojim zaručnikom, riječkim poduzetnikom Slavkom Šajinovićem (40), godinu je počela romantičnim putovanjem na Tajaland. Severina je uvijek sanjala dugo putovanje u neke tople, egzotične, krajeve, a još je više uživala u ljepoti te azijske zemlje uz muškarca svog života.

Posljednjih su dana, pak, zajedno u Dubrovniku. Kupaju se, pa šeću po Stradunu, odlaze na romantične večere. Preko dana su u trapericama i majicama, a svaku je večer Severina u drugoj haljini.

Nosite li uvijek na odmor mnogo stvari? – Za ovo sam ljeto kupila nekoliko haljina, i čak četiri tirkizne, jer volim sve nijanse plave boje. Posebno mi se sviđa tirkizna Milly haljina uz koju nosim atraktivne Les gens du sud naušnice koje sam kupila u Centru kaptol u Zagrebu. I Cavallijeva. Kupila sam i žutu bluzu iz najnovije Lanvinove kolekcije koju sam odjenula krajem lipnja na koncertu u Opatiji. Malo sam zavirila u dućane i na Sardiniji, kad sam bila na prezentaciji novog VW Pola, pa sam se kući vratila s jednim predivnim sandalama, koje su cijele ukrašene Swarovski kristalima, te s “iskidanim” trapericama.

Jeste li što od toga ponijeli na ljetovanje u Dubrovnik? – Da mogu, ljeto bih najradije provela u kupaćem kostimu, jer sam na koncertima stalno u haljinama i scenskim kostimima, pa mi i u tom smislu treba malo odmora. Ali ovo ljeto nekako baš guštam presvlačiti se, sređivati, imati nešto novo na sebi pa izići van. Makar to bilo i samo prošetati oko hotela. Čak sam i nokte nalakirala lakom u boji iako ih preko godine mažem samo bezbojnim. Nokti su mi inače fetiš.

Može li vas Slavko pratiti na svim koncertima? Ne dosadi li mu ponekad čekati da koncert završi? Ipak je on čovjek iz neke druge priče, a mora i raditi da bi od nečega živio. – U Slavku sam pronašla sve što sam zamišljala da idealan muškarac mora imati. Njegova toplina i razumijevanje u bezbroj stvari puno mi znače. On ima tu nepodnošljivu lakoću postojanja uz mene. Ništa mu nije teško, sve razumije. Uz njega se osjećam sigurno, opušteno, i ne krijem da sam jako zaljubljena. Uskoro ćemo proslaviti našu prvu godišnjicu. On je moja duša. Tek sam uz njega osjetila da sam sazrela i tek uz njega sam upoznala zrelu ljubav. Slavko je moja ljubav, muškarac, prijatelj.

Diana Šetka

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o Severininom ljetovanju s zaručnikom Slavkom Šainovićem pročitajte u novom broju Glorije ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
03. svibanj 2024 01:51