HAYDEN PANETTIERE

Skida se do kraja

Američka glumica Hayden Panettiere ne boji se razgolititi do kraja, barem nije imala takve strahove tijekom snimanja svog novog filma “I Love You Beth Cooper”.

– Ako ne možete pokazivati tijelo u 20-oj godini, pa kad možete? Zato nisam imala problema s golotinjom – izjavila je 19-godišnja glumica na promociji svog filma.

Zvijezda serijala “Heroji” u filmu ponovno glumi navijačicu u srednjoj školi, neodoljivu Beth Cooper za koju se zainteresira povučeni Denis Cooverman (glumi ga Paul Rust). U sceni koja se odvija u školskoj svlačionici, gola Panettiere ispušta ručnik iz ruku i pokazuje sve svoje draži.

– Nije mi smetala ta scena. Da sam nekim slučajem bila sramežljiva ili osjećala nelagodu, to bi zasigurno prenijela i na ostatak ekipe. Ovako, bila sam opuštena i scena je vrlo profesionalno odrađena – objasnila je mlada glumica, unatoč činjenici da se i dalje bori s ustaljenim predodžbama holivudske ljepote. Tvrdi da – kako je starija – sve više voli svoje tijelo, ali i dalje barem jednom mjesečno pati od napadaja tjeskobe i sumnje da je predebela.

– Poprilično sam nesigurna. No, imam samo ovo tijelo na raspolaganju, nastojim se “pomiriti” s njim i što zdravije živjeti – kaže Panettiere, dodajući da se priprema za snimaje četvrte sezone serijala “Heroji”, koja započinje ovu jesen.

Gordana Kolanović

Pogledajte trailer filma “I Love You Beth Cooper”

Linker
26. travanj 2024 01:25