Sipa/Cropix
PISMO KOLEGICI

Sinead O'Connor: Miley, talentirana si, ne daj da te prostituiraju

Nakon što je kontroverzna mlada pjevačica u razgovoru za Rolling Stone kazala kako joj je inspiracija za spot Wrecking Ball – u kojem se Miley Cyrus pojavljuje potpuno gola – bio nezaboravni spot za pjesmu Nothing Compares 2 U irske kantautorice, ona joj je odgovorila otvorenim pismom u kojem apelira na nju da se ne da iskorištavati.

– Iznimno sam zabirnuta jer su te ljudi oko tebe uvjerili ili podržali u tvom uvjerenju da je cool u spotu biti gola ili lizati čekiće, a zapravo se radi o tome da ćeš svoj talent zasjeniti dopuštanjem da te podvode – piše Sinead O’Connor, koja kaže kako se mladoj kolegici obraća s ljubavlju i majčinskim osjećajima.

http://youtu.be/My2FRPA3Gf8 Irskoj pjevačici kontroverze nisu strane – ona je svojedobno u televizijskoj emisiji poderala fotografiju tadašnjeg pape i teško da bi ju zgrozilo malo golotinje, no brine ju što Miley upija i šalje krivu poruku djevojkama, da ih se treba procijenjivati prema seksualnoj privlačnosti te da će joj to dugoročno samo štetiti.

– Kazala si da svoj imidž baziraš na mojem, a ja sam tako izgledala upravo zato jer nisam htjela popustiti svojoj izdavačkoj kući kad su me tjerali da radim upravo ono što ti sad radiš. Nisam htjela da me se prosuđuje prema tome kako izgledam već prema tome koliko sam talentirana – poručuje Sinead te dodaje kako ljude iz showbusinessa ‘boli briga’ za Miley već samo žele zaraditi što više te apelira na nju da se ne da prostituirati.

http://youtu.be/iUiTQvT0W_0

Linker
24. travanj 2024 07:24