LOŠA VIJEST

Sin Ozzyja Osbournea boluje od multiple skleroze

Televizijska zvijezda Jack Osbourne, sin rock glazbenika Ozzyja Osbournea i članice žirija u talent showu “America’s Got Talent” Sharon Osbourne, boluje od multiple skleroze, objavio je američki časopis People.

Prije samo dva mjeseca, 26-godišnji Jack Osbourne postao je tata, kada je njegova zaručnica Lisa Stelley rodila kćer Pearl, a dva tjedna nakon sretne došla je i loša vijest – dijagnosticirana mu je multipla skleroza.

– Bio sam bijesan i samo sam mislio – zašto sada. Imam obitelj i to bi trebala biti najvažnija stvar – kazao je Osbourne za People.

Multipla skleroza je autoimuna kronična upalna bolest kojoj se ne zna točni uzrok, simptomi i njihova učestalost se razlikuju od osobe do osobe, a ne postoji ni provjeren i siguran lijek. Bolest napada središnji živčani sustav koji prenosi informacije između mozga i drugih organa. Zato oboljelima slabi vid, trnu i slabe ruke i noge… Živčani produžeci su obloženi mijelinskom ovojnicom, a upravo ona kod oboljelih od multiple skleroze nepovratno propada.

Jack Osbourne je najmlađe od troje djece Jacka i Sharon Osbourne, a poznat je postao zahvaljujući obiteljskom zbiljokazu “The Osbournes”, koji se počeo prikazivati na MTV-u 2002. godine. Slavu i nije najbolje podnio te je poznato da se liječio od ovisnosti o drogi, no posljednjih godina njegov se život smirio, a kada je trebao početi uživati u obiteljskom miru došli su problemi sa zdravljem.

Linker
06. lipanj 2023 21:11