TUŽAN OTAC

Sin Michaela Douglasa osuđen na pet godina zatvora

Cameron Douglas (31), sin glumca Michaela Douglasa (65), u utorak je osuđen na pet godina zatvorske kazne zbog posjedovanja heroina i raspačavanja metamfetamina. Presuda koju je donio državni sudac Richard Berman, uslijedila je nakon Cameronovog uhićenja prošlog ljeta u policijskoj akciji hvatanja dilera. Bivši DJ izjavio je kako je prvi put u životu trijezan i zahvalan što je dobio priliku da se oslobodi ovisnosti.

– Htio bih se ispričati svojoj obitelji i voljenima što sam im priuštio ovu noćnu moru. Vjerujem, suče, da će ovaj put biti drugačije – rekao je Cameron tijekom čitanja presude.

U donošenju odluke, Berman je naglasio da je uzeo u obzir i brojna pisma napisana u Cameronovu obranu, uključujući i pismo njegova oca Michaela, napisano ručno na pet stranica te emocionalnu ispovijest njegove majke Diandre Lukner. Oboje su napisali da su iznevjerili sina i da su neposredno odgovorni za njegovo okretanje drogama.

– U razgovoru sa sinom dok je bio u pritvoru, svjedočio sam kako ima potencijala postati divna osoba. Zadržao je optimističan duh iako krivi samo sebe i iskreno se kaje zbog svega. Zna da je njegov put u kriminalne aktivnosti započeo konzumiranjem heroina – napisao je Michael Douglas.

Cameron se suočio s kaznom od deset godina, koja je ipak sučevom odlukom smanjena na pet godina zatvora i pet godina prismotre.

– Znam da će iskoristiti blažu kaznu i neće iznevjeriti svoju obitelj, koja je tu da mu pruži svu podršku – kazao je njegov odvjetnik Nicholas De Feis. Njegov otac preuzeo je velik dio krivnje na sebe.

– Moji prioriteti su bili slični očevim, karijera je na prvom mjestu. Povijest glumačkih nije baš sjajna u ovoj industriji. To je zapravo tragično. Svi oni koji imaju obitelj ili dijete koji zloupotrebljuju drogu znaju kako se sada osjećam. Ovo je jedan od najgorih scenarija – priznala je holivudska zvijezda.

Linker
28. travanj 2024 06:42