RODITELJSKA SREĆA

Sin Kate Hudson dobio ime po svojim bakama

Glumica Kate Hudson (32) koja je prošle subote rodila sina, u dogovoru sa zaručnikom Matthewom Bellamyjem (33) dala je njihovom sinu ime Bingham Hawn.

– Presretan sam! Upravo sam dobio dječaka koji se zove Bingham “Bing” Hawn Bellamy. Mama i beba se odlično drže. Mama je bila prava ratnica, pošto je Bing izašao tek nakon četiri i pol sata intenzivnog guranja – napisao je sretni otac na svom Twitter profilu. Ujedno je i otkrio podrijetlo neobičnog imena, napisavši da je Bingham djevojačko prezime njegove majke, a Bing se zvao otac Kurta Russella , očuha Kate Hudson. Drugo ime Hawn mališan je, pak, dobio po drugoj baki, poznatoj glumici Goldie Hawn .

Hudson, inače dobitnica Zlatnog globusa i nominacije za Oscara za sporednu žensku ulogu u filmu ‘Korak od slave’, svega nekoliko dana prije porođaja izjavila je da ne zna spol djeteta te da je to i ne zanima.

Slavna glumica je kći glumice Goldie Hawn (66) i glazbenika Billa Hudsona (62). Roditelji su joj se razveli kad joj je bila godina i pol pa je odrasla s majkom i očuhom Kurtom Russellom (60).

Bellamyju je ovo prvo dijete, dok glumica već ima sedmogodišnjeg sina Rydera Russella iz propalog braka s Chrisom Robinsonom (45), vođom grupe Black Crowes.

Linker
25. travanj 2024 02:08