INSTAGRAM
PRIJE SVJETSKOG PRVENSTVA

Sin Boška Balabana na druženju s Vatrenima

Slobodan dan uoči putovanja u Brazil na Svjetsko nogometno prvenstvo, dio Vatrenih iskoristio je za pravo prijateljsko druženje.

Luka Modrić (28) i Vedran Ćorluka (28) sastali su se sa svojim dugogodišnjim prijateljem Boškom Balabanom (35) koji je na muško druženje poveo i svog šestogodišnjeg sina Ivana – pravog obožavatelja Luke Modrića.

Balaban je objavio fotografiju na kojoj njegov sin ponosno grli svog idola, što su mnogobrojni članovi obitelji dočekali s oduševljenjem. Fotografiju je komentirala i Iva Balaban, našalivši se kako njihov sin mora da je bio jako dosadan Luki jer ga naprosto obožava, na što je Luka odgovorio kako je Ivano pravo čudo.

Maleni Ivano rado se fotografirao i s Vedranom Ćorlukom u kojeg se također može ugledati kao u nogometnog uzora. Fotografiju je razdragano komentirala i Franka Batelić (22), napisavši kako je maleni Balaban jako sladak.

Boško Balaban sa svojim je obožavateljima podijelio i poruku kako su ovim druženjem nazdravili i sinu Luke Modrića, koji će za nekoliko dana proslaviti svoj četvrti rođendan.

Linker
15. travanj 2024 04:38