PETAR PEREŽA

Šimun je stigao kući

Voditelj „Dnevnika“ Nove TV, Petar Pereža danas je iz rodilišta u zagrebačkoj bolnici Sestara Milosrdnica, kući odvezao suprugu Moranu (28) i drugog sinčića Šimuna. Ponosni otac, nije skidao osmjeh s lica, dok je u rukama držao mlađeg sina, starog tek nekoliko dana, umotanog u bijeli jastučić.

Njegova supruga Morana, koja se nakon poroda osjeća izvrsno, najviše se obradovala poljupcima njihova starijeg sina Tome (2) koji je s nestrpljenjem iščekivao kada će njegov maleni brat stići kući.

Mladi voditelj svoju je suprugu, odgajateljicu iz Šibenika upoznao 2005. godine u Splitu gdje je radio kao urednik na Radio Dalmaciji. Bila je to ljubav na prvi pogled, te je Morana nakon što je Petar dobio ponudu Nove TV da vodi njihovu središnju informativnu emisiju, odlučila poći s njim u Zagreb.

Nakon godinu i pol dana veze, vjenčali su se u crkvi u Skradinu a 2007. godine rodio im se sin Toma. Iako je život s dvoje male djece izuzetno naporan, mladi roditelji vesele se svakom trenutku koji će provesti sa svoja dva mala anđela.

Barbara Ivezić

Linker
26. travanj 2024 09:37