NERAZDVOJNI

Silvana Mustapić i Siniša Svilan: Ljubav jača od skandala

Optužnica protiv Siniše Svilana (50), direktora programa Nove TV, kojeg Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu tereti da je u aferi Core media primio 262.000 eura mita, zasad nije naštetila karijeri njegove djevojke Silvane Mustapić (38). Nakon što je gotovo dvije godine provela u Uredu predsjednika Republike Ive Josipovića kao pomoćnica savjetnice za društvene djelatnosti, magistrica politologije i bivša TV producentica Silvana Mustapić postala je šefica kabineta Milanke Opačić , ministrice socijalne politike i mladih. Iz Ureda predsjednika otišla je 31. ožujka, na vlastiti zahtjev, a u Ministarstvu socijalne politike i mladih uskoro će dobiti rješenje o imenovanju na novu dužnost.

Prijatelji Silvane Mustapić, koja uz novi posao priprema i doktorat iz komparativne politike, kažu da ona stoički podnosi buru koja se podigla oko njezina dečka. Silvana je, kažu, duboko uvjerena da se Siniši sve to događa samo zato što je veliki dobrica, ali ona čvrsto stoji uz njega i nada se da će na kraju pobijediti istina. On se, pak, potpuno povukao u sebe, ne odgovara na telefonske pozive, ne daje izjave za medije i daleko od očiju javnosti iščekuje daljnji razvoj događaja.

Nevio Pintar i Jagoda Zamoda

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijelu priču o najtežim danima Siniše Svilana te potpori koju dobiva od djevojke Silvane Mustapić pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 903) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
12. travanj 2024 15:40