STARA LJUBAV

Sienna Miller i Jude Law ponovno zajedno?

Britanski glumci, Sienna Miller (27) i Jude Law (36), potaknuli su glasine da su ponovno u romantičnoj vezi, nakon što su zajedno proveli vikend u New Yorku.

Zvijezda filma “Stardust”, viđena je kako izlazi iz apartmana svog bivšeg dečka u večernjim satima, a očito joj nije bilo drago što su fotografi zabilježili njihov susret, te je brzo pretrčala put od ulaza do auta.

Par koji je prekinuo 2005. godine, našli su se u istom susjedstvu zbog poslovnih obaveza, pa su odlučili nadoknaditi propušteno i naći se na ručku. Sienna momentalno glumi u braodweyjskoj predstavi “After Miss Julie”, dok Law prima odlične kritike za nastup u “Hamletu”, te su se rado razmijenili iskustva glume na daskama koje život znače.

Atraktivna plavuša i otac četvoro djece proslavili su zajedno Dan zahvalnosti u intimnoj atmosferi talijanskog restorana, a glumica u zadnje vrijeme, nakon predstava, često priprema jela za sebe i bivšeg dečka.

Jedan od njihovih bliskih prijatelja otkrio je da se Law povjerio bivšoj suprugi Sadie Frost o ponovnoj vezi sa Siennom te da je za njihovo ponovno zbližavanje zaslužan glumčev najbolji prijatelj, glumac Jonny Lee Miller, koji glumi uz Siennu u novoj predstavi.

– Na oprezu su i ne žele brzati, ali izgleda da će opet biti zajedno – otkrio je neimenovani izvor za tabloid Hello. S druge strane, Siennina sestra, dizajnerica Savannah demantirala je glasine o njihovom pomirenju.

– Mislim da je potpuno smiješno pomisliti da su zajedno uzevši u obzir kako se taj čovjek ponaša u zadnje vrijeme – strogo je napomenula Savannah.

Nakon kraja njihove četverogodišnje veze, Sienna je bila u vezi s oženjenim Balthazarom Gettyjem, ocem četvoro djece, koji je prekinuo s njom i vratio se ženi, te je bila i s velškim glumcem Rhysom Ifansom, a nakon njih u vezi s DJ-em Georgeom Barkerom.

Law, zvijezda filmova “Gattaca” i “Sherlock Holmes”, u međuvremenu je postao otac četvrtog djeteta, kćerkice Sophie, kojeg je dobio u kratkoj aferi s glumicom Samanthom Burke.

Linker
16. travanj 2024 23:30