FACEBOOK
OBITELJSKE FOTOGRAFIJE

Shakirin sin svojim šarmom i osmijehom oduševio njene obožavatelje

U slatkom iščekivanju drugog sina slavna Kolumbijka s obožavateljima je podijelila nekoliko obiteljskih fotografija koje su oduševile sve njene simpatizere na društvenim mrežama.

Shakira (37) i njen partner nogometaš Gerard Pique (27) uskoro će dobiti drugo zajedničko dijete, sina kojeg s nestrpljenjem iščekuju i koji će biti odlično društvo malenom Milanu koji će za nekoliko dana proslaviti svoj drugi rođendan.

Mlada obitelj izgleda presretno na zajedničkim fotografijama, dok simpatični Milan posebno privlači pažnju svojim šarmom i razigranim duhom te vedrom naravi.

“Želimo pomoći svim obiteljima i djeci koja će se roditi u ekstremnom siromaštvu, a kojima zajedničkim snagama možemo olakšati život” napisala je pored fotografije slavna pjevačica i dobila brojne komplimente na račun svoje inicijative, ali i prekrasnog obiteljskog portreta koji pokazuje njenog neodoljivo simpatičnog sina.

– Voljela bih imati osmero ili devetero djece s Gerardom, svoju vlastitu nogometnu momčad – rekla je prošle godine Shakira i po svemu sudeći polako krenula u tom smjeru.

Pjevačica je na svojem službenom Facebook profilu obožavatelje pozvala na akciju World Baby Shower koju je sama pokrenula nakon što je 2013. godine rodila Milana i koju realizira u suradnji s UNICEF-om.

Linker
27. travanj 2024 04:16