Instagram/Severina
HUMANA GESTA

Severinin Instagram natječaj - pjevačica sve oduševila izborom 'pobjednika'

Pjevačica je za kraj godine željela posebno obradovati svoje obožavateljice pa je raspisala natječaj na svom Instagram profilu – odlučila je darovati jednu svoju raskošnu haljini onome tko navede najbolji razlog zašto bi ju trebao dobiti.

Severina je sada objavila ‘pobjednika’ natječaja i obznanila na koju adresu je odlučila poslati predivnu haljinu Matije Vuice, a njezin odabir oduševio je i ganuo, kako njene obožavatelje, tako i širu javnost.

Njenu objavu na Instagramu prenosimo u cjelosti:

Nisam znala kako odabrati jedan komentar od njih preko dvije tisuće, dok nisam naišla na ovaj: ”Jednom si se digla sa svog stola u Le Meridien Lav tijekom jedne humanitarne večere u Splitu. Rekla si mi da me moraš upoznati i da si oduševljena svim ženama koje su tu večer tu. Ja sam, Seve, ostala ‘paf’. Danas je sve ok i loše stvari su iza nas. Želim svim ženama zdravlja i sriće, hrabrosti i snage. Ja san jača od tebe pa bi vjerojatno kroz udrugu dala dalje da ‘zaradi lovu’ vešta.”

@bruncika je žena iz udruge oboljelih od leukemije, koju sam tada vidjela bez kose, teško bolesnu, a sada mi se javlja zdrava i sa željom pomaganja drugima… Haljinu ću donirati udruzi na aukciju, a @matijavuica i ja obećavamo da ćemo uskoro obradovati još nekog od vas, vaših sestara, mama ili prijateljica… Neke su stvari iznad svega ostaloga, zdravlje je jedno od njih… Nakon ovoga, što da vam poželim u Novoj godini, nego upravo to? Lako za lijepe haljine… Budite mi zdravi.

Nisam znala kako odabrati jedan komentar od njih preko dvije tisuće, dok nisam naišla na ovaj: ”Jednom si se digla sa svog stola u Le Meridien Lav tijekom jedne humanitarne večere u Splitu. Rekla si mi da me moraš upoznati i da si oduševljena svim ženama koje su tu večer tu. Ja sam, Seve, ostala ‘paf’. Danas je sve ok i loše stvari su iza nas. Želim svim ženama zdravlja i sriće, hrabrosti i snage. Ja san jača od tebe pa bi vjerojatno kroz udrugu dala dalje da ‘zaradi lovu’ vešta.” @bruncika je žena iz udruge oboljelih od leukemije, koju sam tada vidjela bez kose, teško bolesnu, a sada mi se javlja zdrava i sa željom pomaganja drugima… Haljinu ću donirati udruzi na aukciju, a @matijavuica i ja obećavamo da ćemo uskoro obradovati još nekog od vas, vaših sestara, mama ili prijateljica… Neke su stvari iznad svega ostaloga, zdravlje je jedno od njih… Nakon ovoga, što da vam poželim u Novoj godini, nego upravo to? Lako za lijepe haljine… Budite mi zdravi. #dress #matijavuica #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Dec 31, 2015 at 1:52am PST

Linker
27. studeni 2022 00:37