HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL

Severini skandal, Nini Morić gaće

Nastup Severine u majici s likom Bogorodice koju je na svom koncertu odjenula ispod zelenog plašta, prošetavanje Mirele Rupić s malom Lanom Lourdes opatijskom šetnicom, ali i pred festivalskom pozornicom, dolazak vrckave Maje Šuput s desetoročlanom ekipom stilista, frizera, šminkera, plesača i drugih, uvježbavanje i učenje scenarija bivše misice Vanje Rupene s radijskim voditeljem Daliborom Petkom te prognoziranja kako će se Nina Morić, koja će im se večeras pridružiti kao dio voditeljskog trolista, snaći pred mikrofonom, obilježili su prvu večer 12. Hrvatskog radijskog festivala, koja je održana u sinoć, 30. svibnja, na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Pogledajte Severinin nastup na 12. HRF-u:

No, prvu finalnu večer u kategoriji zabavne glazbe obilježila je i dobra atmosfera, ponajviše zahvaljujući koncertima Severine i Gorana Karana nakon proglašenja pobjednika. Iako su joj prognozirali festivalski Grand Prix, koji su osvojili Baruni, pjevačica Danijela Martinović morala se utješiti nagradom glazbenih urednika. Miroslav Škoro je najbolji po glasovima radijskih slušatelja, mladi izvođač Armin po Internet glasovima, dok je Drazen Zečić dojurio iz hotela da bi na pozornici primio nagradu koju su mu slušatelji dodijelili telefonskim glasovanjem.

Da na Hrvatskom radijskom festivalu vlada dobra atmosfera, pokazao je i direktor festivala Juraj Hrvačić, koji je sa smiješkom odgovarao na sva pitanja, pa i na ono hoće li, kada je već na dar dobio gaćice Nine Morić, on svoje gaće darovati voditeljici HRF-a,

– Da – jednostavno je odgovorio Hrvačić sa smiješkom na licu te nižepotpisanu novinarku, koja je postavila pitanje nagradio s 300 eura za “najzločestije pitanje na Festivalu”.

Marijana Marinović

Linker
11. svibanj 2024 07:37