DOBRODOŠAO U KLUB

Severina u rekordnom roku rasprodala ulaznice za splitski koncert

Severina je prva glazbena zvijezda koja je uspjela rasprodati splitsku Spaladium arenu do posljednjeg mjesta. Prema riječima direktora arene, Renca Posinkovića, nikada u Splitu nije vladao ovakav interes za neki koncert kao za Severininu glazbeno scensku bajku “Dobrodošao u klub”, iako su tamo svoje koncerte održavala najveća imena regionalne glazbene scene poput Zdravka Čolića, Đorđe Balaševića, Dina Merlina i mnogih drugih.

Turneja “Dobrodošao u klub” je glazbeno scenski spektakl u četiri čina, isprepleten vrhunskim scenskim nastupom velikog broja plesača, nevjerojatnim scenskim efektima i probranim Severininim hitovima. Kao i za svoje prethodne nastupe i za splitsku Arenu Severina je pripremila nešto posebno, pa tako ekipu koja sudjeluje u stvaranju ove prekrasne priče čini čak 90 ljudi, dok je redatelj koncerta i cijelog spektakla priznati slovenski umjetnik Tomaž Pandur.

Split tako može očekivati sve ono što je do sada imala priliku vidjeti publika u Rijeci, Beogradu, Skopju, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Dubrovniku, Varaždinu i Novom Sadu. Koncert u Splitu je zadnji koncert u Hrvatskoj, po mnogima najspektakularnije regionalne turneje koju je do sada vidjelo preko 100 000 ljudi.

Linker
25. studeni 2022 06:14