Foto: Instagram
ROĐENDANSKI TULUM

Severina u najboljem društvu: Novac potrošen u kafani je novac uložen u sjećanje

Iako je rođendan proslavila 21. travnja, zbog poslovnih obaveza svečanu proslavu s prijateljima odgodila je za bolji termin kako bi mogla u miru uživati sa svojim najmilijima.

Aktivna na društvenim mrežama i aktivna u životu općenito, kraljica estrade Severina (43) u društvu prijatelja i novog partnera proslavila je rođendan i pritom se dobro provela.

Igor Kojić (28) pravi je sretnik i sudeći prema najnovijim fotografijama, preko ušiju zaljubljen u svoju odabranicu.

“Srce kuca tvoje ime” napisala je Severina pored romantične fotografije koja pokazuje zaljubljeni par u izmjenjivanju nježnosti, dok su brojni komentari prijatelja i obožavatelja bili puni podrške i komplimenata.

Foto: Instagram

Da mu je Severina na pameti otkrio je i Igor na svom Instagram profilu te podijelio fotografiju na kojoj grli lijepu pjevačicu te uživa u prekrasnoj večer sa svojim i njezinim prijateljima.

–> Severinu počastili raznim imenima povodom 43. rođendana

Foto: Instagram

Na listi uzvanika jedne od najuzbudljivijih rođendanskih proslava našla se i naša poznata sportašica i olimpijska pobjednica Sandra Perković (24) ispod čije fotografije je Severina napisala “Sandra oborila svjetski rekord u bacanju Severine (24,19 m)”.

Foto: Instagram

Na proslavi su bile i brojne druge poznate Hrvatice u čijem društvu Severnina uživa i već dugi niz godina prijateljuje. Iva Balaban, Andrea Čermak i Iva Balent samo su neke od prijateljica iz, kako sama Severina kaže “njene grupice ljubavi”.

“Novac potrošen u kafani je novac uložen u sjećanje” napisala je kraljica estrade u čijem sjećanju će dugo ostati ova noć i ljudi koji su je uljepšali.

Foto: Instagram

Linker
17. travanj 2024 22:24