SAVJETI I BRIGE

Severina: Stalno se pitam jesam li dobra mater

- Nije mi se dalo izlaziti iz rodilišta pred svima, praviti si frizuru. Nisam sebi bila važna, nego mi je bilo važno nešto drugo – opisala je Severina Vučković (40) razloge zbog kojih je u tajnosti izašla iz splitske bolnice nakon rođenja svog prvog sina Aleksandra, kojeg je dobila u vezi s poduzetnikom Milanom Popovićem . U intervjuu za Narodni radio istaknula je kako je pitala prijateljice o njihovom roditeljskom iskustvu, ali da joj je najviše pomogla kolegica i sugrađanka Doris Dragović .

– Davala mi je savjete dok sam bila u rodilištu. Obožavam je – javno se zahvalila Severina, koja je imala mnogo nedoumica o svojoj novoj ulozi majke.

– Shvatila sam da kad sam pitala prijateljice o njihovim prvim danima s djetetom da su to brzo zaboravile. Teško je, ali sve zaboraviš kad dobiješ osmijeh koji je namijenjen samo tebi. Koliko god čitaš, informiraš se, ne znaš. Stalno se pitam jesam li dobra mater. To je jedan novi osjećaj. Uvijek se pitam jesam li samo automat za dojenje i mijenjanje pelena, ali sada nam se već ljubav množi – ispričala je pjevačica koja se u glazbenu karijeru vratila u finalnom showu zbiljokaza “Survivor” s pjesmom “Italiana”.

– Koreografija za pjesmu “Italiana” bit će objavljena u utorak, a onda ćemo za neka tri tjedna zvati sve na Zrće gdje će se snimati spot. Treba nam masovna scena od jedno 300 ljudi – pozvala je Severina tako sve zainteresirane da postanu dio njenog novog spota.

Linker
19. travanj 2024 09:41