SAMO ZA GLAM

Severina - razotkrivanje u novom broju GlorijeGLAM

Godina na izmaku za splitsku pjevačicu Severinu bila je nedvojbeno godina života, prepuna životnih preokreta – početkom 2012. postala je majka sina Aleksandra , ujesen je priznala kako se zbog neslaganja karaktera razišla s njegovim ocem Milanom Popovićem, a završava ju radeći punim tempom jer za koji dan izlazi njezin novi album.

– Moj novi album zove se “Dobro došao u klub”, prema istoimenoj pjesmi čiji naslov pomalo vara. Na njega sam uvrstila i tri megahita, ‘Brad Pitt’ i ‘Italiana’ te ‘Grad bez ljudi’, objavljena kao singlove u proteklih godinu dana, a zajedno su na youtubeu pregledani pedeset milijuna puta – otkrila je Severina za novi broj luksuznog magazina GloriaGLAM, koji na kioske dolazi u ponedjeljak, 10. prosinca.

U GlorijiGLAM Severina je iskreno progovorila o tome kako joj je živjeti pod povećalom, što očekuje od svojih četrdesetih, može li žena biti dovoljno bogata i dovoljno mršava, osvrnula se na provokativnu haljinu Matije Vujice koju je nedavno nosila u Beogradu, a koja je izazvala bujicu kritika te otkrila kako joj je živjeti na putu s malim djetetom.

Otkrila je i po čemu će pamtiti ovu godinu: – Po rođenju svog sina, po sreći koja prati taj radostan događaj, po njegovom prvom osmijehu upućenom baš meni, po lijepim trenucima provedenim s njegovim tatom, po dobrom zdravlju koje me služilo, po ‘Italiani’ koja je bila hit broj jedan u svim državama regije…

Na snimanju editoriala, na kojemu je pred objektivom Mare Milin Severina trebala pokazati kako izgleda jedan dan dive, pjevačica je dokazala kako doista može biti štogod poželi. S lakoćom se, uz styling Viktora Drage , iz glamurozne pjevačice čiji svijet čine raskošne haljine, svjetla pozornice, limuzine i luksuzni hoteli pretvorila u ‘običnu ženu’ koja u toplini doma uživa u blagdanima s obitelji.

– Najbolji planovi su oni koji se dogode na licu mjesta, ukrašavat ćemo kuću, praviti kolače… – rekla je Severina, koja će prvi Božić sa sinom proslaviti u krugu svoje obitelji i prijatelja.

Cijeli tekst o Severini pročitajte u novom broju GlorijeGLAM, a ovdje pogledajte kako je bilo na snimanju editoriala:

Linker
19. travanj 2024 21:10