EKSKLUZIVNO

Severina: Nosim malog Vodenjaka

­­Blaženo stanje učinilo je svoje: od Severine Vučković (39), naše najveće estradne zvijezde, koja je godinama skupljala atraktivne haljine, cipele i torbice, teško se moglo očekivati d­a će odjednom po četi skupljati – recepte. Nije da joj fina odjeća, detalji i nakit više nisu važni, sa­mo sada o njima priča s manje strasti nego o dječjim benkicama ili, pak, o valjanju njoka i špikanju pašticade.

Za radikalan zaokret u razvrstavanju životnih prioriteta zaslužan je Milan Popović (45) srpski biznismen, s kojim ovog prosinca obilježava godinu dana ljubavi. Sve je sada u Severininom životu sjelo na svoje mjesto, a ona u činjenici da će ljubavi svog života roditi željeno dijete, uživa kao nikad dosad.

U ekskluzivnom intervjuu za luksuzni magazin GloriaGLAM , Severina je i otkrila da joj je termin 7. veljače te da će roditi – dječaka.

Vidite li određenu simboliku u predviđenom terminu porođaja: na rođendan vašeg pokojnog oca? – Eto i to se poklopilo. Dijete u znaku Vodenjaka, a moja će mama dobiti treće unuče. Od početka trudnoće predosjećala sam da nosim dečka, zato se i nisam iznenadila kad su mi to potvrdili. Ali u drugoj trudnoći željela bih da mi spol djeteta bude iznenađenje. Ma ja bih zapravo stalno bila trudna.

U novom broju luksuznog magazina GloriaGLAM pročitajte cijeli intervju sa Severinom, u kojem između ostalog prvi put otkriva kako je Milan Popović pronašao put do njezinog srca.

­­­­

Linker
20. travanj 2024 00:04