ISKRENA I SRETNA

Severina: Ne trebate mi čestitati rođendan

Splitska pjevačica proslavila je u nedjelju 41. rođendan – radno, na koncertu u Hamburgu. Obožavateljima na svojoj službenoj stranici na Facebooku koji su svojoj omiljenoj pjevačici na toj društvenoj mreži pisali rođendanske čestitke, Severina je poručila kako su joj već čestitali time što su njezina publika na nastupima.

– Ne trebate mi danas čestitati rođendan…To ste već učinili na koncertima u Rijeci, u Beogradu, u Skopju…Tih dana sam se ponovo rađala. Hvala vama što ste mi omogućili da budem živa jer ovakva kakvu me poznajete, onu na sceni, ta je živa samo pred vama – piše u Severininoj poruci obožavateljima.

Severina je tijekom gostovanja na radiju Antena otkrila kako je dobra majka i domaćica, a na pitanje je li sretna osoba te da odredi koliko na ljestvici od jedan do deset odgovorila je: – Deset od deset. Zato što nemam više vremena da bude manje.

Najveseliji trenutak u životi bio joj je kad je rodila sina Aleksandra, a priznala je i da trudnoću nije planirala. – Meni su se najbolje stvari događale spontano ili instinktivno – rekla je Severina.

Linker
24. travanj 2024 04:34