Narodni radio
ČESTITKA PRIJATELJICI

Severina je odabrala odličnog supruga

Popularni glazbenik gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka gdje je najavio slavljenički koncert u Lisinskom te iskoristio priliku da svojoj dobroj prijateljici čestita na vjenčanju.

– Severina je moja jako dobra prijateljica. Vjenčanje ne mogu komentirati jer nisam bio, ali mogu reći da joj od srca želim sve najbolje i da zaslužuje biti sretna – kazao je Petar Grašo i dodao da mu se sviđa njena taktika te da potvrda ljubavi ne treba biti javna, a sviđa mu se i njen odabranik Igor Kojić.

– Upoznao sam Igora i mogu reći da je odabrala odličnog supruga – otkrio je pjevač koji će 13. listopada koncertom u Lisinskom proslaviti 20 godina na sceni.

– U svojih dvadeset godina karijere čuo sam puno tračeva o sebi. Ljudi su tome skloni čim pomoliš glavu malo iznad prosjeka. Kulminacija je bila da sam u vezi s Dinom Rađom. Tome smo se smijali deset dana bez prestanka – priznao je Petar i prisjetio se nekih trenutaka u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Danijela je trebala pjevati pjesmu Idi. Budući da sam je ja uzeo, da se iskupim, napisao sam joj Neka mi ne svane. Mislim da je dobro prošla – smijao se Petar kazavši da ženu koju voliš moraš zavoditi svakodnevno.

Pogledajte video!

Linker
02. svibanj 2024 12:55