PRVO PA MUŠKO

Severina i Milan Popović postali roditelji sina Aleksandra

Kraljica hrvatske estrade Severina Vučković (39) i srpski poduzetnik Milan Popović (46) postali su u ponedjeljak oko 23 sata roditelji zdravog sina, kojeg je pjevačica carskim rezom donijela na svijet u splitskom novom rodilištu, potvrdio je njen menadžer Tomislav Petrović . Termin porođaja bio je 7. veljače, a Severina je od početka godine bila na čuvanju trudnoće nakon minornih komplikacija. Sin koji je dobio ime Aleksandar ima 3200 grama i dug je 52 centimetra, javlja Slobodna Dalmacija.

Trudnoća joj je pružila transformaciju iz strastvenog sakupljanja garderobe do fokusiranja na recepte i dječju opremu, ispričala je u ekskluzivnom intervjuu za GlorijuGLAM . Toliko ju je zaokupilo i oduševilo to stanje da je često spominjala kako bi stalno bila trudna.

Čovjek koji je potaknuo ove velike promjene u Severininom životu je poznati poduzetnik Milan Popović, poznat i kao srpski ‘kralj bakra’. Ljubav među njima zaiskrila je kada su se sreli na proslavi njegova rođendana na samom kraju 2010. godine.

Par je preko Severininog menadžera zamolio da mediji i javnost poštuju njihovu privatnost.

Linker
25. travanj 2024 11:07