Ronald Gorsic / CROPIX
OTKRIO OČINSKE EMOCIJE

Severina čini sve da provedem što manje vremena s Aleksandrom

Srpski biznismen i otac Severininog djeteta razočaran je sudskom odlukom prema kojoj svog sina smije viđati dva vikenda i dvije srijede mjesečno, a sve svoje očinske emocije otkrio je u intervjuu za Nedjeljni Jutarnji, piše Jutarnji.hr.

Biti sa sinom najvažnije mi je u životu, i sve ću ispoštovati, ali mi je žao što majka mog djeteta čini sve da provedem što manje vremena s njim. To nije dobro niti za njega – izjavio je Milan Popović i dodao da se osjeća diskriminirano kao otac jer on samo želi biti sa svojim djetetom i imati ravnopravnu ulogu u odgoju, a najviše od svega smeta ga to što Severina njemu uskraćuje vrijeme s dvogodišnjim Aleksandrom, a istovremeno ni ona nije s njihovim sinom.

– Aleksandar je bio kod mene u Beogradu preko vikenda i bio je malo prehlađen. Severinu sam zamolio da produžimo još jedan dan njegova boravka kod mene dok mali potpuno ne prizdravi, pa da ga onda dovezem k njoj. Nije pristala i ja sam Aleksandra doveo u Split, ona ga je preuzela i nakon dva sata otputovala na Sarajevo Film Festival. Boli me to što se meni kao ocu uskraćuje vrijeme sa sinom, a on te sate i dane nije ni s majkom, nego s dadiljom ili bakom, jer majka, očito, ima mnogo društvenih obaveza. Dok je bila na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, molio sam je da tri dana budem s djetetom, ali nije htjela. I opet je mali bio s dadiljom, a ja sam čekao ˝svoj termin˝ – otkrio je Milan u intervjuu, piše Jutarnji.hr.

Linker
29. travanj 2024 18:40