ELTON JOHN U PULI

Šerbedžija i Rađa uživali u Areni

– Prvi put sam u Hrvatskoj i ovdje je predivno- pozdravio je sinoć britanski pjevač Elton John (62) , dupkom ispunjenu pulsku Arenu. Pred gotovo osam tisuća posjetitelja jedan od najuspješnijih britanskih pop glazbenika u povijesti, dvosatni je koncert u Puli održao s pratećim bendom, a između ostalog je izveo poznate pjesme “Don’t let the sun go down on me”, “Sacrifice”, “One”, a posebno “Candle in the wind” koju je Elton posvetio tragično preminuloj britanskoj princezi Diani, iako ju je originalno napisao za Marilyn Monroe. To je i pjesma koja je postala najbrže prodavani singl svih vremena i do danas je u cijelom svijetu prodana u nevjerojatna 33 milijuna primjeraka.

Među brojnim poznatima koji nisu propustili koncertni spektakl u pulskoj Areni našli su se glumac Rade Šerbedžija s kćerkom Milicom, pjevač Tony Cetinski s bratom Matteom, košarkaš Dino Rađa sa suprugom Viktorijom, manekenka Iva Balaban …

Iako se prije koncerta najviše najavljivao dolazak Slavice Ecclestone, koja je navodno zakupila vip ložu te je na koncetrt trebala povesti i svog bivšeg supruga, Bernieja Ecclestonea, niti jedno od njih nije se pojavilo na koncertu.

Linker
24. travanj 2024 14:18