MEL GIBSON

Senzualni video za trudnu ljubavnicu

Nakon što se saznalo da je Oksana Grigorijeva žena koja je razorila brak holivudskog glumca Mela Gibsona, mediji su tvrdili da je riječ o pjevačici. No, na internetu je bilo gotovo nemoguće doznati kakve što 39-godišnja Oksana pjeva. Znalo se samo da je potpisala ugovor za diskografsku kuću Icon, koja je u Gibsonovom vlasništvu, ali njezinim pjesmama nije bilo ni traga ni glasa.

U međuvremenu se saznalo da je Oksana trudna te će na jesen 53-godišnjem Gibsonu roditi osmo dijete, ali i da će objaviti novi album. Najavni singl “Say My Name” pojavio se krajem lipnja i prošao prilično nezapaženo, ali nema sumnje da će nova pjesma “Beautiful Heartache” izazvati puno više pažnje. Barem zbog činjenice da je senzualni spot u kojem trudna Oksana pjeva na engleskom i svira klavir, dok na podiju par pleše tango, režirao nitko doli zaljubljeni Mel Gibson.

Pjesmu možete besplatno preuzeti na Oksaninoj internetskoj stranici Oksana.fm, a kako se Oscarom nagrađeni redatelj snašao kao autor glazbenog spota, procijenite sami.

Linker
29. travanj 2024 13:23