NAJGLEDANIJA EPIZODA

Senzualna pjesma i ples sa Jona Hamma

Nova, peta sezona serije ‘Momci s Madisona’ započela je poprilično žestoko – tijekom rođendanskog tuluma iznenađenja za glavnog junaka Dona Drapera, kojeg glumi Jon Hamm , njegova nova supruga Megan, kanadska glumica Jessica Pare , izvela je senzualni nastup u kojem je pjevala francusku pop pjesmu ‘Zou Bisou Bisou’ iz 1960-ih i plesala u mini haljini. Zahvaljujući njenoj izvedbi, to je postala najgledanija epizoda Emmyjem nagrađivane serije, koju je u SAD-u gledalo čak 3,5 milijuna gledatelja. Nakon njene izvedbe, singl je pušten i na iTunes, a 29-godišnja glumica rekla je kako ima jako malo profesionalno pjevačkog iskustva.

– Volim pjevati uz logorsku vatru, u svom autu i pod tušem, i to je uglavnom sve. Bilo je poprilično zabavno. Sasvim sigurno, za moj lik je bilo čudno i neugodno jer treba puno hrabrosti da se tako nešto napravi. Nisam sigurna da bih se sama odvažila na taj potez – rekla je glumica koja je u bračnu postelju došla na mjesto January Jones .

Jessica Pare započela je karijeru kao 17-godišnjakinja u Montrealu te je glumila manje uloge u filmovima poput ‘Jacuzzi express’, a u četvrtoj sezoni hvaljene serije o marketinškoj agenciji 1960-ih dobila je ulogu tajnice, da bi je u finalu zaprosio jedan od najpoželjnijih muškaraca s malih ekrana. Nova zvijezda rekla je kako nije imala pojma da će biti u središtu pozornosti nove sezone sve dok u ruke nije dobila scenarij.

– Nisam mogla vjerovati da sam u showu te da je prva stvar koju moram napraviti otpjevati i otplesati pjesmu pred cijelom ekipom ‘Momci s Madisona’. To je bilo pomalo zastrašujuće pa sam se fokusirala samo na to kako da prođem kroz taj dan – dodala je.

Linker
27. travanj 2024 05:50