Sipa/Cropix / SIPA
INTERNETSKO ZLOSTAVLJANJE

Selena Gomez - zreo odgovor mlade zvijezde na napade putem interneta

Mlada pjevačica i glumica Selena Gomez (21) uvijek je željela biti pozitivan uzor svojim obožavateljima, a da je u tome i vrlo uspješna dokazuje njena posljednja reakcija na negativan komentar koji je jedna mlada djevojka ostavila na njenom Instagram profilu.

Djevojka je ispod Selenine fotografije ostavila komentar koji je sada obrisan, a bio je napisan u kontekstu kako želi da netko blizak iz Selenine okoline dobije rak.

Popularna pjevačica nije mogla prijeći preko tog oblika internetskog zlostavljanja te je mladoj djevojci odgovorila na jedan vrlo zreo i odgovoran način.

Pjevačica je komentar ostavila na profilu te djevojke i sa svojih više od deset milijuna obožavatelja podijelila screenshot.

“Iskreno, rijetko kada reagiram na provokacije jer se to često izvuče iz konteksta, ali preko ovoga nisam mogla prijeći. Ne podnosim zlostavljanje. Previše sam ih vidjela da bih šutjela” napisala je ispod fotografije Selena, a komentar upućen djevojci glasi:

“Komentar koji si ostavila ispod moje fotografije je apsurdan i neukusan za jednu tako mladu djevojku. Prošla sam kroz bitku s rakom s nekolicinom svojih fanova i članova obitelji. Ne moram ti biti simpatična, ali željeti nekom bolest koja može snaći tebe ili članove tvoje obitelji je zastrašujuće. Nećeš pridobiti simpatije drugih na taj način. Vjeruj mi. Educiraj se malo više. Bog blagoslovio ljubav. Budi nevjerojatna žena. Prekrasna si.”

Linker
18. travanj 2024 20:15