MAGGIE GYLLENHAAL

Seks za scenariste

Maggie Gyllenhaal (30) odlučila je dati „vruću“ potporu scenarističkoj udruzi u štrajku. Naime, zvijezda filma „Tajnica“ snimila je kratki film u kojem dolazi u hotelsku sobu na ugovoreni sastanak s ljubavnikom, ali ubrzo se, na njezino razočaranje, ispostavi da ga tamo željno iščekuju još dvije djevojke. Neodgovorni ljubavnik zvan AMPiTePa, što je inače skraćenica naziva Udruženja filmskih i televizijskih producenata (Alliance of Motion Picture and Television Producers), nije se pojavio već je ostavio djevojke na cjedilu.

Nakon kraćeg vremena nezadovoljstva i frustracije, Maggie koketno otpija gutljaj vina i objašnjava ostatku društva:

– Zaboravimo na njega. Ovdje imamo sve što nam treba. Djevojke, jeste li za jedan prijevremeni ugovor?

U seksi atmosferi djevojke se pridružuju Maggie na krevetu te kako situacija postaje „napetija“, svjetla se polako gase i film završava ulaskom privlačne dostavljačice pizze u hotelsku sobu.

Primamljivi lezbijski video na šaljiv način pruža podršku kolegama scenaristima, što se sigurno neće svidjeti producentima. No, Maggie Gyllenhaal to vjerojatno previše ne zabrinjava, jer su i glumci najavili da bi uskoro mogli u štrajk, pa je provokativni film ujedno i upozorenje producentima što ih može očekivati ukoliko zvijezde odluče krenuti u sindikalne pregovore.

Gordana Kolanović

­

Linker
26. travanj 2024 19:08