OD SUMRAKA DO ZORE

Seana Diddyja Combsa zabave odvele u bolnicu

Američki reper, producent i poduzetnik Sean “Diddy” Combs (42) hospitaliziran je jučer zbog jake glavobolje izazvane vikendom ispunjenim zabavama. Posljednji tulum sam je Diddy organizirao nakon dodjele Grammyja u vili Hugha Hefnera, vlasnika Playboya, ali je kao domaćin malo pretjerao u pružanju primjera gostima. Sa zabave je putem Twittera poručio da se odlično provodi, ali kada je u ponedjeljak stigao kući osjetio je snažnu migrenu. Prevezen je u bolnicu UCLA iz koje je nakon pretraga pušten.

I subotnju večer Combs je proveo vani, na zabavi Clivea Davisa u hotelu Beverly Hilton, uoči dodjele najvažnijih američkih glazbenih nagrada. Ne obazirući se na negodovanja zbog tulumarenja neposredno nakon smrti Whitney Houston, Combs je izjavio da su zabave upravo najbolji način za sjećanje na omiljenu divu širokog osmijeha.

Sean Combs u karijeri je osvojio tri Grammyja i dvije nagrade MTV-a. Ranije poznat kao Puff Daddy, a potom i kao Puff Diddy, od 2005. odaziva se jednostavno na “Diddy”. Prema Forbesovoj listi iz 2011. godine s pola je milijarde dolara vlasništva najbogatija persona hip hopa. Nikada se nije ženio, ali ima petero djece, Justina Diora (18), Christiana Caseyja (13), D’Lilu Star (5), Jessieja Jamesa (5) i Chance (5). Među brojnim djevojkama s kojima se viđao posljednja iz reda slavnih je glumica Cameron Diaz.

Linker
24. travanj 2024 01:03