Sipa/Cropix

Sean Penn u ozbiljnoj je vezi sa Charlize Theron

Slavni je glumac zbog ljubavi prema djevojci Charlize Theron odlučio uništiti svoju impresivnu kolekciju vatrenog oružja koju je nazvao ‘kukavičkim strojevima za ubijanje’, kako prenosi Tportal.

Veza Seana Penna i Charlize Theron, čini se, ulazi u ozbiljnu fazu. Dokazali su to u subotu navečer na gala večeri na kojoj se prikupljala pomoć za Haiti, piše MailOnline. Pedesettrogodišnji glumac dao je naslutiti da je njegova 38-godišnja ljubav utjecala na to da promijeni mišljenje o vatrenom oružju. Penn inače posjeduje 65 pušaka.

U svom je govoru rekao da ga je jedna jaka žena iz Južnoafričke Republike uvjerila da uništi svoju kolekciju vatrenog oružja. Charlize je imala 17 godina kada je njezina majka ubila glumičinog oca nakon što je on tijekom svađe potaknute alkoholom zaprijetio da će ubiti kćerku.

– Potaknut spomenutom jakom ženom i s obzirom na to da se oružje lako nabavlja, ne samo da ću se riješiti oružja koje imam, nego ću ga i uništiti – rekao je u govoru Penn.

Plava ljepotica i glumac, koji je bio u braku s Madonnom i Robin Wright, izgledali su vrlo sretno sjedeći zajedno na gala večeri, a Penn je, prema pisanju E!Newsa, ljubio Charlize u vrat i usne.

Linker
20. travanj 2024 01:34