Sipa/Cropix
DUHOVI PROŠLOSTI

Scott Eastwood: Ashton Kutcher prevario je Demi Moore s mojom djevojkom

Mladi glumac, sin legendarnog Clinta Eastwooda, u emisiji Watch What Happened Live otkrio je da je njegova bivša djevojka kriva za raspad braka slavnih glumaca.

Scott Eastwood (29) šokirao je sve priznanjem da je Sara Leal bila njegova djevojka u vrijeme kada je u javnost procurila Ashtonova afera s njom.

Ashton Kutcher (37) prevario je Demi Moore (52) sa Sarom na njihovu šestu godišnjicu braka u hotelu u San Diegu. Slavni glumac nikada nije komentirao navode o prevari, ali se zato oglasila Sara koja je upozorila Milu, sadašnju Ashtonovu zaručnicu, da bude oprezna jer “onaj tko jednom prevari uvijek će varati”.

ARHIVA

FOTO: Arhiva

Uskoro nakon zabave u San Diegu, 2011. godine, slavni par objavio je da se razvode, a sada je Scott otkrio nove detalje iz prošlosti.

– Ashton je spavao s mojom tadašnjom djevojkom. Zbog nje su se razveli – izjavio je glumac i dodao kako ga afera njegove tadašnje djevojke uopće nije uzrujala te da bi rado upoznao slavnog glumca.

Ashton i Demi vezu su započeli 2003., vjenčali su se 2005., a objavili su da se razvode šest godina kasnije. Ipak, zahtjev za razvod predao je Ashton 2012., jednu godinu nakon što su javno potvrdili da su se rastali, a kao razlog naveo je nepomirljive razlike.

Slavni glumac trenutno je sretno zaručen s Milom Kunis (31) s kojom je prije šest mjeseci dobio i prvo zajedničko dijete – kćer Wyatt.

Facebook

FOTO: Facebook

Linker
19. travanj 2024 22:31