JLP
GODINAMA ZAJEDNO

Scott Disick: Ne planiram oženiti Kourtney Kardashian

Dugogodišnji dečko najstarije sestre Kardashian, koja se zajedno s obitelji proslavila reality showom Keeping Up With The Kardashians, otkrio je da uopće ne razmišlja o braku s Kourtney.

– Ako nije slomljeno, nemoj popravljati. Mi smo sretni i to je jedino važno. Niti nemamo vremena za vjenčanje s obzirom da imamo troje djece – izjavio je Scott Disick, koji je u turbulentnoj vezi s Kourtney Kardashian (35) još od 2006. godine.

Par je često prekidao pa se naknadno mirio, a najveći problem predstavlja Scottovo partijanje i konzumiranje alkohola i droge, zbog čega je bio i na rehabilitaciji.

Scott je priznao da mu je uloga oca trenutno važnija od uloge supruga te da je potpuno posvećen svom najmlađem djetetu – sinu Reignu, koji je rođen prije pet tjedana.

– Toliko je toga kada su oni mali. Svaki dan je prekretnica, ali ovo je moje treće dijete pa mi je mnogo lakše. S prvim djetetom je bilo strašno, s drugim malo lakše, a s trećim već znaš što radiš – izjavio je Scott, koji s Kourtney ima i petogodišnjeg sina Masona te dvogodišnju kćer Penelope.

Linker
19. travanj 2024 23:48