USPOMENE NA RAZVOD

Scarlett Johansson - utjeha u naručju Seana Penna

Američka glumica Scarlett Johansson (27) progovorila je za Vogue o razvodu od Ryana Reynoldsa (35), s kojim je u braku bila od 2008. do kraja 2010. godine. Lijepa plavuša također je komentirala i kratku vezu sa Seanom Pennom, 24 godine starijim kolegom u čijem je naručju pronašla utjehu.

U ljeto 2010. godine Scarlett je s Ryanom putovala Europom nakon što je on snimio film “Green Lantern” – bio je to početak kraja njihovog odnosa. Scarlett je upravo završila sa snimanjem “Iron Mana 2” te je očekivala početak rada na “Osvetnicima”, ali je zapala u psihološku krizu.

– Nisam znala što da radim sa sobom. Bila sam potpuno izvan sebe i čekala da mi se nešto dogodi. Prolazila sam kroz teško razdoblje – iskrena je Johansson.

U prosincu iste godine supružnici su objavili da se razvode.

– Razvod je bio užasan, potpuno me uništio. Nadala sam se da će mi život krenuti jednim smjerom, a onda se sve izjalovilo. Nisam se nikada nadala da ću se razvoditi i nema načina da se čovjek u tome snađe. Nitko vam ne može dati odgovore, a kad bi i mogao ne biste ih željeli čuti. Osjećala sam se užasno osamljeno. Razvod nisam još u potpunosti preboljela – čudno je nemati pored sebe svog kompića, ali protjecanje vremena pomaže – opisuje holivudska zvijezda, koja usprkos teškom iskustvu ne žali što se udala za Reynoldsa.

– Zaljubiti se, oženiti i obvezati prelijepo je. Dobro je znati da ste sposobni toliko voljeti – otkriva glumica te dodaje kako žali što zbog poslovnih obaveza ona i Ryan nisu imali više vremena jedno za drugo.

Scarlett, koja je danas u vezi s reklamnim stručnjakom Nateom Naylorom, uspješno se oporavila snimajući film “Kupili smo Zoo” Camerona Crowea te ljubeći Seana Penna.

– Sean i ja provodili smo vrijeme zajedno. Hodali smo, iako na taj odnos nisam željela nalijepiti etiketu. On je doista sjajna osoba – rekla je.

Linker
19. travanj 2024 12:07