OPASNA I SEKSI

Scarlett Johansson ujeda kao Crna udovica

Plaha plavuša Scarlett Johansson (27) preobražena u smrtonosnu crvenokosu Natašu Romanovu, čije “umjetničko” ime Crna udovica dovoljno govori o njenim borilačkim sposobnostima – čini se to kao puni pogodak producenata nadolazećeg superherojskog spektakla “Osvetnici”, rađenog prema uspješnom Marvelovom stripu koji brojne junake spaja u jedinstvenu pustolovinu.

U isječku iz filma vidimo Scarlett utegnutu u kožnu kombinaciju kako suvereno vlada situacijom te se rukama i nogama izvlači iz zarobljeništva.

Scarlett je Crnu udovicu već utjelovila u “Iron Manu 2”, no sada njen lik, lišen nadljudskih moći, ali zato inteligentniji i sposobniji od ostalih, dobiva više prostora.

I baš kao što će spajanje Hulka, Thora, Kapetana Amerike, Iron Mana i ostalih u jedinstvenu pustolovinu biti puni pogodak za ljubitelje stripova, filmski će sladokusci rado gledati Samuela Jacksona, Roberta Downeyja Jr.-a, Scarlett Johansson, Jeremyja Rennera, Chrisa Evansa, Chrisa Hemsworth i Marka Ruffala u istom filmu, koji u hrvatska kina dolazi početkom svibnja.

Linker
25. travanj 2024 10:02