Sipa/Cropix
TRUDNICA SA STILOM

Scarlett Johansson svakim pojavljivanjem izaziva oduševljenje

Američka glumica na londonskoj premijeri filma Kapetan Amerika: Vojnik zime zasjala je u klasičnom izdanju u tamno crvenoj haljini s pripadajućim ružem i cipelama s tigrastim uzorkom.

Scarlett Johansson (29) u petom je mjesecu trudnoće i trenutno promovira svoj novi film, a na dosadašnjim premijerama oduševljavala je svojim izgledom: uz uspješan odabr outfita njenom odličnom izgledu zasigurno doprinosi i trudnički sjaj.

Glumica je na svečanoj premijeri u Londonu nosila haljinu takozvane boje trule višnje koju potpisuje britanska dizajnerica Vivienne Westwood koja je savršeno skrivala glumičin trbušćić ali i naglašavala njene obline.

Za potpun dojam Scarlett je nosila i crveni ruž i lak na noktima, ogrlicu te jednostavnu frizuru, a cjelokupni dojam začinila je ekstravagantnim cipelama.

Sipa/Cropix

Na francuskoj premijeri glumica se pojavila u crvenom odijelu Michaela Korsa i s podignutom kosom kada je također pokupila pohvale za interesantan odabir.

Sipa/Cropix

Na premijeri u Los Angelsu Scarlett je izazvala najviše oduševljenja u crno-bijeloj čipkasnoj haljini Armani Prive koja je isticala njen bujni dekolte, a to je ujedno bilo i njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je potvrđeno da je trudna.

Sipa/Cropix

Lijepa glumica zaručena je za Romaina Dauriaca, francuskog novinara, s kojim očekuje svoje prvo dijete.

Jon Favreau: Scarlett je dobar čovjek i bit će divna majka

Linker
24. travanj 2024 15:23