Sipa/Cropix / SIPA
NEOZBILJAN I NEUKUSAN

Scarlett Johansson mrzi svoj nadimak

Poznata glumica izrazila je nezadovoljstvo nadimkom koji su joj nadjenuli mediji te smatra da ScarJo, kako je često nazivaju, zvuči neukusno.

– Takve nadimke povezujem s pop zvijezdama. Zvuči neukusno i neozbiljno. Čak je i uvredljivo – rekla je Scarlett Johansson (29) u intervjuu za časopis Glamour.

Glumica je i ranije prigovarala zbog nadimka kada je za USA Today rekla da je užasan.

– To je lijenost. Zar ne mogu reći cijelo ime? Zašto Cate Blanchett nije CaBla? Zašto ja moram zaglaviti s nadimkom ScarJo – izjavila je tada Scarlett.

Mnoge zvijezde imaju različite nadimke, a poznatoj oskarovki Jennifer Lawrence (23) njezin ne smeta jer ju je još u sedmom razredu učiteljica počela zvati JLaw.

Scarlett trenutno očekuje svoje prvo dijete sa zaručnikom Romainom Dauriacom (31), a u intervjuu za Glamour priznala je da je ovog puta spremnija za brak:

– Sada znam što trebam u vezi i što želim. I sada bolje komuniciram s partnerom i sama sa sobom. To nema veze s mojim prijašnjim brakom i problemima u njemu – rekla je slavna glumica koja je od 2008. do 2011. godine bila u braku s Ryanom Reynoldsom (37).

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Linker
20. travanj 2024 09:22