tvojelice.dnevnik.hr
OPET NAJBOLJI

Saša Lozar opet pobijedio u Tvoje lice zvuči poznato

Saša Lozar po drugi puta odnio je pobjedu u Tvoje lice zvuči poznato. Njegova imitacija grupe Eurythmics i izvedba njihovog hita Sweet dreams osvojila je žiri, ali i njegove kolege koji su mu dali svojih 5 bodova. Saša je osvojenih 10 tisuća kuna poklonio udruzi Nada iz Ivanca.

– Spektakularna izvedba, rekla je Matija Vuica, gošća u žiriju, kojoj je Eurythmics najdraža grupa, a ostali članovi žirija nizali su same pohvale; na račun vokala, imitacije, nastupa…

Prva je u emisiji nastupila prošlotjedna pobjednica Ivana Marić koja je utjelovila američku pjevačicu Pink.

– Cura s Neretve ne može obmanut, da se razumijemo – započela je Matija Vuica i pohvalila Ivanu da je dobro obranila boje Neretve.

Tomo se pohvalio da je bio na koncertu Pink i da je uspjela dobro dočarati njenu nenormalnu energiju. Sandra ju je također pohvalila, a i Đuro je isto komentirao u svom stilu:

– Imaš i kondiciju i super izgledaš, a ove gaće su slične onime kakve i ja imam – rekao je Đuro Ivani.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Ivan Šarić na pozornici se pojavio kao Tomislav Ivčić. Priznao je kako mu nije bilo lako jer je morao opravdati očekivanja svojih Zadrana i u najboljem svijetlu predstaviti svoga sugrađanina.

Njegova izvedba antologijske pjesme Večeras je naša fešta naišla je na same pohvale:

– Odlično si ovo uradio – rekao mu je Đuro nakon što je Ivan priznao da mu je ovo bio najteži zadatak jer zna da ga gleda cijeli Zadar i da utjelovljuje zadarsku legendu.

– Meni je ovo tvoj najbolji nastup – rekla je Sandra, a i Tomo se složio.

– Shvaćam da ti je ovo bio najteži zadatak, ali si ga savršeno izveo – pohvalila ga je Matija Vuica.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Luka Bulić pjevao je Linđo grupe Gracija, a odgovornost je bila veća jer je pred njim sjedila upravo Matija Vuica čija je to pjesma.

Matija je tijekom izvedbe i zapjevala s njim, a poslije se i raspričala kako je pjesma nastala 1994. godine. Pohvalila je i kostim, a pao je i dogovor za neku novu verzija vječnog Linđa.

Ostali članovi žirija rekla su da su oni zadovoljni ako je Matija zadovoljna.

Seks simbol 80-ih, Samanthu Fox utjelovio je Dušan Bučan. Svi su se prisjetili njenih postera koje su imali na zidovima i sa zanimanjem dočekali ovu transformaciju.

– Ti si žena iz mojih noćnih mora – prozborio je Đuro i zatražio maramicu jer je plakao od smijeha.

– Ti si sve smiješniji iz emisije u emisiju – ispalila je Sandra kroz smijeh, te poslije dodala da ih je sve jako zabavio, ali i da mora poraditi na hodu u štiklama. Tomo samo je rekao kako je on sve bolji zabavljač.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Maja Šuput u ulozi Džoa Maračića Makija izvela je njegov hit Dal se sjetiš nekad mene.

– Dosta bolećiv izgled, moram priznati. I ta patetika tijela – započela je Sandra svoju pohvalu, a Matija je rekla kako je otpjevala baš onako kako je to nekad zvučalo.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Renata Sabljak utjelovila je Dianu Ross iz grupe The Supremes.

– Ti si zaista diva naše scene, divna si – rekla je Sandra svojoj kolegici iz kazališta Komedija.

Đuro ju je poželio zagrliti, ali se bojao da mu njena maska ne zamrlja bijelu košilju. Renata mu je odmah poletjela u zagrljaj.

– Pravi si mali bombon, toliko simple, a istovremeno toliko grande – rekla je Matija.

Tomo je komentirao kako bi ona bez problema mogla pjevati na Broadwayju.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Maja Posavec nastupila je kao Eminem i oduševila žiri.

Tomo ju je pitao što misli o tezi kako rep uopće nije glazba, na što je Maja rekla da se ne bi složila te kako joj je bilo duplo teže repati nego pjevati.

– Ja to nikada ne bi mogla, ni za kakve novce, ni nakon tri mjesecaa studiranja, svaka čast – rekla je Sandra Maji koja ju u transformaciji i sama otkrila koliko zapravo stvarno sliči Eminemu.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Linker
16. travanj 2024 20:18