Saša i Marina Lozar: Naš medeni mjesec na Karibima

– Nakon sedam i pol godina braka moja Marina i ja napokon smo otišli na medeni mjesec. Dugo smo čekali jer uvijek je nešto drugo bilo preče, ali isplatilo se. Dvotjedno putovanje u Do­­mi­­ni­­kansku Republiku i New York pamtit ćemo kao nešto najljepše u životu – kaže Saša Lozar (33), pjevač i voditelj Jutarnjeg showa na radiju Antena Zagreb. Prvi tjedan proveli su na Ka­­ri­­bi­ma u resortu Sanctuary Cap Cana, u prekrasnoj vili na plaži Juanillo uređenoj u španjolskom stilu. Po cijele dane su uživali kupajući se u oceanu i lješkareći na terasi s ležaljkama, s koje puca pogled na Atlantik.

– Plaža Juanillo je najljepša u Dominikanskoj Republici. Nigdje nisam vidio takav mekani puderasti ružičasti pijesak. Vilu okružuje bujna tropska vegetacija, palme i egzotično bilje. Najveće iznenađenje su nam bili rakovi veličine dvije šake, koji su stalno iskakali na cestu, te fantastična klima. Cijele je godine danju 30 stupnjeva, a noću pada ugo­­dna kiša. Resort je pravi tropski raj za opuštanje i odmor: nema noćnih klubova, kasina i shopping centara, tek jedna suvenirnica i bar uz bazen – kaže Saša Lozar.

Pročitali ste skraćeni tekst o putovanju Saše i Marine Lozar. Cijeli članak s ekskluzivnim fotografijama potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 956). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
25. travanj 2024 06:33